Wat zeggen anderen?

“Wat zijn we blij met de foto’s van ons gezin! We gingen nooit op de foto bij een echte fotograaf, maar wat is dit waardevol om te hebben. Omdat Inge de foto’s buiten maakt, ontstaat er gelijk een meer ontspannen sfeer. Inge wist deze mooie locatie vlak bij waar we wonen. Dus in onze eigen stad, lekker stoer, dat vonden we heel gaaf! Terwijl Inge de foto`s maakte, stelde ze vragen over ons gezin, waardoor we lekker ontspannen op de foto kwamen. En het gewoon een gezellige middag werd. Daarna even de angst dat er iemand niet leuk op zou staan, wat zou dat zonde zijn geweest van alle moeite. En dan de opluchting dat alle foto super zijn geworden! Wat knap!”
Marry van Voorneburg

“Wij hebben de fotoshoot van Inge ervaren als een verademing. We mochten met onze energieke jongens ‘gewoon doen zoals we altijd doen’ en Inge maakt onderwijl leuke foto’s. Een beetje geregisseerd natuurlijk, maar zo voelde het niet en dat vinden wij knap. We zijn trots op het resultaat, weer een moment van onze snel opgroeiende kinderen dat is vastgelegd om nog lang van te kunnen genieten.”

Steef en Ellen Niesing


“Een paar weken na de geboorte van onze zoon, heeft Inge ons als kersvers gezin op de foto gezet. Het leek ons erg mooi om het prille begin van het leven van ons zoontje vast te laten leggen met professionele foto’s. Van te voren hadden we wel ideeën in ons hoofd en deze bleken helemaal aan te sluiten bij de fotografiestijl van Inge. Pure, lichte foto’s zonder teveel poespas. De fotoshoot verliep heel goed en was ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Inge nam echt de tijd voor ons. Wat heel fijn is met een kleintje. Even tussendoor voeden, een andere pose uitproberen, het was allemaal geen probleem. En wat fijn is het dan dat het resultaat ook nog helemaal is zoals we voor ogen hadden (of eigenlijk nog beter :))! Als ik nu weer naar de foto’s kijk, kan ik me nauwelijks voorstellen dat hij zo klein geweest is. Het cliché klopt, het gaat zó snel. We zijn nog steeds erg blij dat we deze bijzondere periode op zo’n mooie manier in beeld hebben!”

Michiel en Wilma Rieck


“Wij zijn heel blij dat we een cadeaubon kregen om bij Inge foto’s van ons kersverse gezinnetje te laten maken. We hebben ze laten maken toen onze jongste dochter nog maar 2 weekjes oud was. Een ‘newborn’ en familyshoot in één. Eerst twijfelden we of we dit met zo’n prille baby moesten doen, maar we zijn achteraf super blij dat we dat gedaan hebben. Dat pure, prille van een pasgeboren kindje is zo iets bijzonders. Inge heeft dat heel mooi vastgelegd. En de combi met een trotse broer en zus is ook heel leuk. Inge creëert een hele ontspannen en ongedwongen sfeer, waardoor we echt heerlijke, authentieke plaatjes hebben.”

Tineke Boom


“Eigenlijk hebben we gewoon met zijn allen net als altijd gespeeld op de speelweide en gewandeld bij Berg en Bos. Natuurlijk wel op een aantal plekken geposeerd om iedereen tegelijk op de foto te krijgen, maar juist die spontaan genomen foto’s zijn naar mijn idee het mooiste geworden. Hier zie je echt hoe de kinderen zijn, hoe ze kijken als ze aan het spelen zijn. Die blik in de ogen, de vieze vegen in het gezicht van het zand waar ze mee gespeeld hebben. Dat zijn momenten die je alleen hebt met je kinderen als ze nog jong zijn. Prachtig om juist die momenten vastgelegd te hebben.”

Yvette Schenk