Contact en prijs

Een fotoshoot (maximaal 1,5 uur) van een gezin van maximaal 10 personen kost 148 euro. Buiten Apeldoorn komen er reiskosten bij (0.35 ct/km). Grotere groepen en feesten fotografeer ik niet.
Je krijgt een aantal door mij geselecteerde en bewerkte bestanden thuisgestuurd.

Wil je meer?
* een gezinsverhaal met een mooi album erbij
* een levensverhaal met boek
* een day-in-the-life fotosessie van meerdere uren
* een schrijfopdracht
Vraag naar een offerte op maat!

CONTACTGEGEVENS
Inge Salomons
info@ingesalomonsfotografie.nl
tel. 06- 38 96 84 11

Privacy
Je privacy is belangrijk. Daarom een korte uitleg over hoe ik met je gegevens omga.
Ik verzamel en verwerk geen persoonlijke gegevens, tenzij je deze zelf, bewust, aan mij hebt verstrekt. Je kunt mijn website anoniem bezoeken.
Als je contact met me opneemt sla ik jouw naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer op. De verzamelde gegevens gebruik ik alleen om contact op te kunnen nemen, zoals het beantwoorden van vragen, toezenden van fotobestanden en factuur. Ik verstrek deze gegevens niet aan derden.
Voor een fotograaf is het belangrijk om een portfolio te kunnen laten zien. Foto’s die ik maak tijdens een sessie publiceer ik echter alleen als je daar toestemming voor geeft. Voor kinderen tot 16 jaar heb ik ook toestemming van de ouders nodig. Ik gebruik op mijn website geen namen van particuliere klanten. Bij bedrijfsreportages doe ik dat (in overleg) wel, omdat het bedrijf hier ook profijt van kan hebben.