Contact en prijs

Omdat ik op dit moment alleen opdrachten aanneem die niet ‘standaard’ zijn, zal ik daarvoor een offerte op maat maken.

CONTACTGEGEVENS
Inge Salomons
info@ingesalomonsfotografie.nl
tel. 06- 38 96 84 11

Privacy
Je privacy is belangrijk. Daarom een korte uitleg over hoe ik met je gegevens omga.
Ik verzamel en verwerk geen persoonlijke gegevens, tenzij je deze zelf, bewust, aan mij hebt verstrekt. Je kunt mijn website anoniem bezoeken.
Als je contact met me opneemt sla ik jouw naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer op. De verzamelde gegevens gebruik ik alleen om contact op te kunnen nemen, zoals het beantwoorden van vragen, toezenden van fotobestanden en factuur. Ik verstrek deze gegevens niet aan derden.
Voor een fotograaf is het belangrijk om een portfolio te kunnen laten zien. Foto’s die ik maak tijdens een sessie publiceer ik echter alleen als je daar toestemming voor geeft. Voor kinderen tot 16 jaar heb ik ook toestemming van de ouders nodig. Ik gebruik op mijn website geen namen van particuliere klanten. Bij bedrijfsreportages doe ik dat (in overleg) wel, omdat het bedrijf hier ook profijt van kan hebben.